Torus energievelden

Het torus energieveld laat niet alleen zien hoe Gaia, Moeder Aarde,  werkt maar het laat ook zien hoe ons persoonlijke energieveld werkt.
Het elektromagnetisch veld van Gaia en van onze aura.

De energie komt binnen via onze kruin, vanuit het universum/kosmos, ons lichaam binnen en stroomt door ons heen naar Moeder Aarde, en komt via dezelfde weg weer terug. Via de ruggengraat naar boven naar het kruinchakra en weer terug in het universum. Dit is een continue beweging van energie.

De energie van deze torus is constant verfrissend en beïnvloedt zichzelf.

Torus energie

Torus energie in beweging

Een torus bestaat uit een centrale as met aan beide uiteinden een Vortex en een omringend samenhangend energieveld. Energie stroomt in de ene Vortex, door de centrale as, uit de andere Vortex en wikkelt zich vervolgens om zichzelf heen om terug te keren naar de eerste inkomende Vortex. Lees meer over Vortex energie op de betreffende pagina.

De eenvoudigste beschrijving van de algehele vorm is die van een donut, hoewel deze veel verschillende vormen aanneemt, afhankelijk van het medium waarin hij bestaat. Planten en bomen vertonen allemaal hetzelfde energiestroomproces, maar vertonen een grote verscheidenheid aan vormen en maten. Orkanen, tornado’s, magnetische velden rond planeten en sterren, en hele sterrenstelsels zelf zijn allemaal toroïdale (torus) energiesystemen.

Als we deze waarneming van de consistente aanwezigheid van deze stroomvorm uitbreiden naar het kwantumrijk, kunnen we concluderen dat atomaire structuren en systemen ook van dezelfde dynamische vorm zijn gemaakt.

Artisan Gifts maakt krachtige Torus sieraden met elite shungite. De sieraden worden gemaakt o.b.v. de orgonite techniek.

Torus Orgonite hanger