Wat is Orgonite?

Metatron zilver hanger - Orgonite Artisan Sieraden

Orgonite

Orgonite staat voor positieve levensenergie. Orgonite beschermt tegen de schadelijke invloeden van negatieve energie zoals straling. De werking van orgonite is decennia geleden ontdekt en wordt nog steeds door veel artisanale ambachtslieden gemaakt. Niet te verwarren met orgonite dat uit China komt 

Dankzij een wetenschappelijk onderzoek van dr Wilhelm Reich ervaren wij de voordelen van orgonite energie en orgone energie. Reich noemde deze prachtige kosmische energie Orgon. Later ook wel bekend als ‘Chi’ of ‘Prana’ of levensenergie. Orgonite wordt dus ook wel orgone genoemd. In feite staat het voor hetzelfde, negatieve energie omzetten in positieve levensenergie. Orgonite verrijkt de kwaliteit van je leven!

De samenstelling voor een goedwerkende orgonite

De basis van goedwerkende orgonites is altijd (ecologisch) kunsthars, voldoende metalen en een enkele kristal of edelstenen. Met deze combinatie heb je (indien gemaakt met de juiste intentie en energie) prima functionerende orgonites. Orgonite Artisan werkt met echt goud, puur zilver en puur koper. Deze (edel) metalen zijn de allerbeste energiegeleider in orgonite. Vermijd orgonite producten met aluminium. Dat doe je waarschijnlijk in het dagelijkse leven ook, dus vermijd dergelijke orgonite producten ook. Vermijd ook de zgn orgonite producten van het welbekende Chinese platform en zgn spirituele winkels. Veelal mooie kunstwerkjes om te zien maar weinig tot geen orgonite werking.

De ontwerpers en makers van Orgonite Artisan zijn gespecialiseerd in het maken van goed werkende orgonite producten. Een specialiteit zijn de elite shungite orgonite producten. In de vorm van verschillende krachtige edelstenen sieraden en anti straling schijfjes. In veel gevallen ook gecombineerd met tensor technologie. Daarnaast erkennen we de kracht van kleurentherapie en zul je daarom ook veel kleurrijke orgonite producten in ons assortiment tegen komen.

anti straling 5G orgone edelsteen sieraden
Orgonite anti straling schijf voor mobiel
Orgonite anti straling schijf voor mobiel

Bij Orgonite Artisan kiezen we bewust voor een ecologische kristalhars in de orgonite producten. Dit is beter voor Moeder aarde en derhalve ook voor de drager. Carol Croft, samen met haar echtgenoot wijlen Don Croft, heeft haar persoonlijke goedkeuring gegeven aan deze werkwijze met ecologisch kristalhars voor onze orgonite producten. Voorheen werd orgonite veel gemaakt met polyesterhars. Dit geeft iets meer krimp in orgonite maar is meer belastend voor het milieu en voor de drager. Met de techniek, die toegepast wordt door Orgonite Artisan ervaar je een excellente orgonite werking en daarmee bestrijd je de negatieve energie. Wij maken verschillende orgonite artikelen zoals orgonite sieraden, orgonite piramides, orgonite energie- en oplaadschijven en orgonite anti straling schijven. Daarnaast werken onze ontwerpers graag met heilige geometrie symbolen.

In deze video is de werking van orgonite/orgone helder uitgelegd.

De werking van orgonite

De werking van de edelstenen wordt versterkt in een orgonite door het Piëzo effect. Het Piëzo effect zorgt voor een druk op de gebruikte kristallen. Door deze druk ontstaat er een elektrische spanning in de orgonites. Deze continue aanwezige spanning vermindert negatieve energie en zorgt voor een positieve energie. Je kunt deze energie ervaren door bijvoorbeeld je hand boven de top van een orgonite product te houden. Voel je de orgonite energieën niet (meteen), wees gerust. De een merkt het sneller dan de ander

Orgonite Elite Shungite Torus hanger
Orgonite Celestial Golden Sun hanger
Orgonite Gouden driehoek hanger

Orgonite stabiliseert en harmoniseert je energievelden en je leefomgeving.

Enkele feiten over orgonite:

 • Het werkt continu.
 • Het helpt de negatieve etherische energie te transformeren in positieve energie.
 • Het zuivert de atmosfeer, ontgift het water, eindigt droogte.
 • Het reinigt en brengt je aura en chakra’s in balans.
 • Het is effectief tegen electrosmog en negatieve aardstralen.
 • Helpt tegen slapeloosheid en chronische nachtmerries.
 • Het vermindert de schadelijke effecten van EMF en andere straling.
 • Geeft bewustwording aan je zintuigen, helpt hen te ontwaken en te ontwikkelen.
 • Het beperkt / neutraliseert WIFI straling.
 • Het helpt planten beter groeien, versterkt de afweer tegen ongedierte en zorgt dat planten minder water nodig hebben.
 • Het harmoniseert de Chi in en om je heen

De missie van Orgonite-Artisan is Gaia, Moeder Aarde, te helpen de effecten van straling te verminderen en te ondersteunen in het verspreiden van positieve levensenergie.

Vind jouw favoriete orgonite/orgone edelsteen sieraden of schijf in de webshop. Start vandaag nog met beschermen van jezelf, je gezin en je leefomgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 244 reviews.